Peters Bisyssla - transport, åkeri och maskiner

Letar du efter en transporttjänst i Korsberga? Peters Bisyssla är ett åkeri-, transport- och lastbilsföretag som sannolikt kan hjälpa dig med transport av gods och varor med bil eller lastbil.

Eftersom transportpriserna och tillgängligheten varierar mellan olika företag i Korsberga rekommenderar vi att du även kontaktar andra företag i Blekinge för att få det bästa erbjudandet. Kontakta Peters Bisyssla redan idag för mer information om deras utbud av tjänster inom transport, logisstik och entreprenadmaskiner!

I de flesta fall erbjuder lastbilsföretag och åkerier som Peters Bisyssla i mindre städer billigare frakttjänster, så det kan ibland vara fördelaktigt att jämföra kostnaden med ett åkeri från en grannstad till Korsberga. Peters Bisyssla är sannolikt ett av flera åkerier och transportföretag i Korsberga som kan hjälpa till med frakt och transport med lastbil.

Kontaktuppgifter för Peters Bisyssla

Adress:

Transporttjänst Blekinge AB

S. Stillerydsv. 64

374 31 KARLSHAMN

Telefon: 0454 - 531 40

Karta och vägbeskrivning till Peters Bisyssla i Korsberga

Använd kartan nedan för att navigera dig till Peters Bisyssla i Korsberga.

Öppettider Peters Bisyssla

Vilka öppettider har Peters Bisyssla i Korsberga?

Vi har ännu inga registrerade öppettider för Peters Bisyssla i Korsberga.

Hyra grävmaskin hos Peters Bisyssla i Korsberga

Går det att hyra grävmaskin av Peters Bisyssla i Korsberga?

Vi saknar uppgifter angående möjligheten att hyra grävmaskin av Peters Bisyssla i Korsberga.Kommenterat om Peters Bisyssla i Korsberga