Fraktbolag, speditörer och åkerier i Kalmar

Letar du efter ett fraktbolag, transportföretag eller åkeri i Kalmar? Då har du tur! I Kalmar finns det inte mindre än 10 olika åkerier, fraktbolag och transportföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta ett lämpligt transportföretag, åkeri eller fraktbolag i Kalmar som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du kontaktar ett åkeri i en annan stad i Kalmar län som ligger nära Kalmar.

Längst ner på sidan finns adresser, telefonnummer och länkar till alla lastbils- och transportföretag i Kalmar som hanterar lastbilar, frakt och transport samt saker som grävmaskiner, material som jord, sand, grus och singel.

Vi rekommenderar att du tar reda på detaljer om de produkter eller tjänster du vill köpa innan du kontaktar ett åkeri, fraktbolag eller transportföretag i Kalmar. Till exempel, hur många m2 är det i din sändning och vad väger den? Du måste veta var i Kalmar dina varor ska hämtas, vilken väg lastbilen eller grävmaskinen ska ta och när de ska vara framme. Du behöver ibland också en transportförsäkring som täcker dina produkters värde och deras bräcklighet.

I regionen omkring Kalmar finns en mängd alternativa transportföretag, åkerier och budfirmor. Vi rekommenderar att du kontaktar flera fraktbolag i Kalmar samt eventuella grannbyar för att avgöra vilket företag som är lämpligt för dig.

Åkerier i Kalmar

Nedan finns en lista över alla åkerier, fraktbolag, lastbils- och transportföretag i Kalmar som kan hjälpa dig med leverans eller transport av produkter som jord, sand, grus och singel. Många erbjuder också tjänster inom grävmaskiner, kranar och kranbilar i Kalmar.

 

Aktiebolaget Bröderna Höglund Agency
Barlastplan 4
392 31 Kalmar


Harby Åkeri AB
Tomtebyholm 658
395 91 KALMAR


Jonas Kranbilar AB
Franska v. 30
393 56 Kalmar


Kims Förvaltnings AB
Esplanaden 23 B
392 34 KALMAR


Mörefrakt AB
Adelg. 5 C
393 50 Kalmar


Ostkustens Trädgårdsservice AB
Rigav. 6
393 56 Kalmar


Porsefjords Åkeri AB
Håmmeg. 2
392 47 KALMAR


Rolf Jeanssons Åkeri AB
Fransdalsv. 12
393 65 Kalmar


Zetax Media AB
N. Långg. 51
392 31 Kalmar


Östschakt Ekonomisk Förening
Husängsv. 11
392 39 Kalmar

Fraktpriser i Kalmar för åkare och speditörer

Eftersom avgifterna för olika typer av tjänster, frakt och transporter som tillhandahålls av åkerier, fraktbolag, speditörer och transportörer i Kalmar skiljer sig mycket åt, rekommenderar vi att du talar med några olika transportleverantörer i Kalmar för att ta reda på deras aktuella priser. På så sätt kan du utvärdera kostnaderna för olika material och välja det bästa transportföretaget i Kalmar.

Grämaskin i Kalmar - hyra eller anlita

Många av de olika åkerier och transportbolag i Kalmar från vår lista ovanför har gott om entreprenadmaskiner. Om du t.ex. har behov av att anlita eller hyra grävmaskin i Kalmar kan du kontakta några av fraktbolagen i listan för mer hjälp.

Kran och kranbil i Kalmar

Det är inte heller ovanligt att de transportföretag och åkerier som är verksamma i Kalmar också erbjuder möjlighet att köpa, hyra eller anlita kranar och kranbilar i Kalmar. Kontakta våra åkeriföretag ovan för att ta reda på mer om möjligheten att t.ex. hyra kranbil i Kalmar.

 

Om du letar efter information om staden Kalmar, leta inte längre!

 

Hittar du inget transportföretag, åkeri, fraktbolag eller grävmaskin i Kalmar som uppfyller dina krav? Leta utanför Kalmar efter transportörer, frakbolag eller åkerier om du inte hittar någon i Kalmar.