Fraktbolag, speditörer och åkerier i Kisa

Letar du efter ett fraktbolag, transportföretag eller åkeri i Kisa? Då har du tur! I Kisa finns det inte mindre än 14 olika åkerier, fraktbolag och transportföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta ett lämpligt transportföretag, åkeri eller fraktbolag i Kisa som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du kontaktar ett åkeri i en annan stad i Östergötland län som ligger nära Kisa.

Längst ner på sidan finns adresser, telefonnummer och länkar till alla lastbils- och transportföretag i Kisa som hanterar lastbilar, frakt och transport samt saker som grävmaskiner, material som jord, sand, grus och singel.

Vi rekommenderar att du tar reda på detaljer om de produkter eller tjänster du vill köpa innan du kontaktar ett åkeri, fraktbolag eller transportföretag i Kisa. Till exempel, hur många m2 är det i din sändning och vad väger den? Du måste veta var i Kisa dina varor ska hämtas, vilken väg lastbilen eller grävmaskinen ska ta och när de ska vara framme. Du behöver ibland också en transportförsäkring som täcker dina produkters värde och deras bräcklighet.

I regionen omkring Kisa finns en mängd alternativa transportföretag, åkerier och budfirmor. Vi rekommenderar att du kontaktar flera fraktbolag i Kisa samt eventuella grannbyar för att avgöra vilket företag som är lämpligt för dig.

Åkerier i Kisa

Nedan finns en lista över alla åkerier, fraktbolag, lastbils- och transportföretag i Kisa som kan hjälpa dig med leverans eller transport av produkter som jord, sand, grus och singel. Många erbjuder också tjänster inom grävmaskiner, kranar och kranbilar i Kisa.

 

Fröjds Åkeri i Kisa AB
Hitthem Sörgården
590 39 Kisa


Grantomta Åkeri AB
Fröåsa Grantomta 1
590 39 Kisa


Janne Berglunds Åkeri AB
Västra v. 37
590 37 Kisa


Jansson, Leif Kross & Åkeri
Brokullen Vimmerbyvägen
590 39 Kisa


Kimek Industriservice AB
Linnég. 50
590 36 KISA


Kisa Frakt AB
Vimmerbyvägen
590 38 KISA


Lundahls Åkeri & Service AB, Per
Nyg. 43
590 36 KISA


Mats Nilsson Åkeri AB
Dagsverksg. 11
590 36 KISA


N-I Nilsson Åkeri I Kisa AB
Brostorpsg. 5
590 36 KISA


Nilsson Timmertransporter Kisa, AB
Millingetorp Ekbacka
590 39 Kisa


Pär Lindsmyr Åkeri Kisa
Nyg. 17 K
590 36 KISA


Stefansson & Petersson Åkeri AB
Trädgårdslundsv. 8
590 38 KISA


Sven-Ove Karlsson Åkeri
G. Eksjöv. 6
590 37 Kisa


Tk Buss Kisa AB
Tegelbruksv. 6
590 39 Kisa

Fraktpriser i Kisa för åkare och speditörer

Eftersom avgifterna för olika typer av tjänster, frakt och transporter som tillhandahålls av åkerier, fraktbolag, speditörer och transportörer i Kisa skiljer sig mycket åt, rekommenderar vi att du talar med några olika transportleverantörer i Kisa för att ta reda på deras aktuella priser. På så sätt kan du utvärdera kostnaderna för olika material och välja det bästa transportföretaget i Kisa.

Grämaskin i Kisa - hyra eller anlita

Många av de olika åkerier och transportbolag i Kisa från vår lista ovanför har gott om entreprenadmaskiner. Om du t.ex. har behov av att anlita eller hyra grävmaskin i Kisa kan du kontakta några av fraktbolagen i listan för mer hjälp.

Kran och kranbil i Kisa

Det är inte heller ovanligt att de transportföretag och åkerier som är verksamma i Kisa också erbjuder möjlighet att köpa, hyra eller anlita kranar och kranbilar i Kisa. Kontakta våra åkeriföretag ovan för att ta reda på mer om möjligheten att t.ex. hyra kranbil i Kisa.

 

Om du letar efter information om staden Kisa, leta inte längre!

 

Hittar du inget transportföretag, åkeri, fraktbolag eller grävmaskin i Kisa som uppfyller dina krav? Leta utanför Östergötland efter transportörer, frakbolag eller åkerier om du inte hittar någon i Kisa.