Fraktbolag, speditörer och åkerier i Uppsala

Letar du efter ett fraktbolag, transportföretag eller åkeri i Uppsala? Då har du tur! I Uppsala finns det inte mindre än 12 olika åkerier, fraktbolag och transportföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta ett lämpligt transportföretag, åkeri eller fraktbolag i Uppsala som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du kontaktar ett åkeri i en annan stad i Uppsala län som ligger nära Uppsala.

Längst ner på sidan finns adresser, telefonnummer och länkar till alla lastbils- och transportföretag i Uppsala som hanterar lastbilar, frakt och transport samt saker som grävmaskiner, material som jord, sand, grus och singel.

Vi rekommenderar att du tar reda på detaljer om de produkter eller tjänster du vill köpa innan du kontaktar ett åkeri, fraktbolag eller transportföretag i Uppsala. Till exempel, hur många m2 är det i din sändning och vad väger den? Du måste veta var i Uppsala dina varor ska hämtas, vilken väg lastbilen eller grävmaskinen ska ta och när de ska vara framme. Du behöver ibland också en transportförsäkring som täcker dina produkters värde och deras bräcklighet.

I regionen omkring Uppsala finns en mängd alternativa transportföretag, åkerier och budfirmor. Vi rekommenderar att du kontaktar flera fraktbolag i Uppsala samt eventuella grannbyar för att avgöra vilket företag som är lämpligt för dig.

Åkerier i Uppsala

Nedan finns en lista över alla åkerier, fraktbolag, lastbils- och transportföretag i Uppsala som kan hjälpa dig med leverans eller transport av produkter som jord, sand, grus och singel. Många erbjuder också tjänster inom grävmaskiner, kranar och kranbilar i Uppsala.

 

A-J Express Service AB
Nymansg. 4
753 23 Uppsala


Expresservice i Sverige AB
Gnistag. 5
754 54 UPPSALA


Flyttfirma Östra Aros Transport
Vaksala Eke Hus E
755 94 Uppsala


Gimo Åkeri Fjärr AB
Sofielundsg. 5
753 23 Uppsala


Lindgrens Åkeri AB, Magnus
Gäsmesta 212
755 92 Uppsala


MLT
Spikg. 1
751 06 UPPSALA


Mälarfrakt AB, Trailertransporter
Faxan
755 96 Uppsala


Sven Johanssons Åkeri AB
Sågarg. 22
753 18 Uppsala


Sören Carlsson Åkeri
Mariedalsg. 8
754 53 Uppsala


Thorell Stig Åkeri AB
Ginstv. 44
755 50 Uppsala


Transschakt
Sågarg. 16
753 18 Uppsala


Uppsala Stadsbud
S:t Eriks Gränd 6
753 10 Uppsala

Fraktpriser i Uppsala för åkare och speditörer

Eftersom avgifterna för olika typer av tjänster, frakt och transporter som tillhandahålls av åkerier, fraktbolag, speditörer och transportörer i Uppsala skiljer sig mycket åt, rekommenderar vi att du talar med några olika transportleverantörer i Uppsala för att ta reda på deras aktuella priser. På så sätt kan du utvärdera kostnaderna för olika material och välja det bästa transportföretaget i Uppsala.

Grämaskin i Uppsala - hyra eller anlita

Många av de olika åkerier och transportbolag i Uppsala från vår lista ovanför har gott om entreprenadmaskiner. Om du t.ex. har behov av att anlita eller hyra grävmaskin i Uppsala kan du kontakta några av fraktbolagen i listan för mer hjälp.

Kran och kranbil i Uppsala

Det är inte heller ovanligt att de transportföretag och åkerier som är verksamma i Uppsala också erbjuder möjlighet att köpa, hyra eller anlita kranar och kranbilar i Uppsala. Kontakta våra åkeriföretag ovan för att ta reda på mer om möjligheten att t.ex. hyra kranbil i Uppsala.

 

Om du letar efter information om staden Uppsala, leta inte längre!

 

Hittar du inget transportföretag, åkeri, fraktbolag eller grävmaskin i Uppsala som uppfyller dina krav? Leta utanför Uppsala efter transportörer, frakbolag eller åkerier om du inte hittar någon i Uppsala.