Mathias Håkansson - transport, åkeri och maskiner

Letar du efter en transporttjänst i Hallabro? Mathias Håkansson är ett åkeri-, transport- och lastbilsföretag som sannolikt kan hjälpa dig med transport av gods och varor med bil eller lastbil.

Eftersom transportpriserna och tillgängligheten varierar mellan olika företag i Hallabro rekommenderar vi att du även kontaktar andra företag i Blekinge för att få det bästa erbjudandet. Kontakta Mathias Håkansson redan idag för mer information om deras utbud av tjänster inom transport, logisstik och entreprenadmaskiner!

I de flesta fall erbjuder lastbilsföretag och åkerier som Mathias Håkansson i mindre städer billigare frakttjänster, så det kan ibland vara fördelaktigt att jämföra kostnaden med ett åkeri från en grannstad till Hallabro. Mathias Håkansson är sannolikt ett av flera åkerier och transportföretag i Hallabro som kan hjälpa till med frakt och transport med lastbil.

Kontaktuppgifter för Mathias Håkansson

Adress:

Transporttjänst Blekinge AB

S. Stillerydsv. 64

374 31 KARLSHAMN

Telefon: 0454 - 531 40

Karta och vägbeskrivning till Mathias Håkansson i Hallabro

Använd kartan nedan för att navigera dig till Mathias Håkansson i Hallabro.

Öppettider Mathias Håkansson

Vilka öppettider har Mathias Håkansson i Hallabro?

Vi har ännu inga registrerade öppettider för Mathias Håkansson i Hallabro.

Hyra grävmaskin hos Mathias Håkansson i Hallabro

Går det att hyra grävmaskin av Mathias Håkansson i Hallabro?

Vi saknar uppgifter angående möjligheten att hyra grävmaskin av Mathias Håkansson i Hallabro.Kommenterat om Mathias Håkansson i Hallabro