Olssons Transporter AB - transport, åkeri och maskiner

Letar du efter en transporttjänst i Kallinge? Olssons Transporter AB är ett åkeri-, transport- och lastbilsföretag som sannolikt kan hjälpa dig med transport av gods och varor med bil eller lastbil.

Eftersom transportpriserna och tillgängligheten varierar mellan olika företag i Kallinge rekommenderar vi att du även kontaktar andra företag i Blekinge för att få det bästa erbjudandet. Kontakta Olssons Transporter AB redan idag för mer information om deras utbud av tjänster inom transport, logisstik och entreprenadmaskiner!

I de flesta fall erbjuder lastbilsföretag och åkerier som Olssons Transporter AB i mindre städer billigare frakttjänster, så det kan ibland vara fördelaktigt att jämföra kostnaden med ett åkeri från en grannstad till Kallinge. Olssons Transporter AB är sannolikt ett av flera åkerier och transportföretag i Kallinge som kan hjälpa till med frakt och transport med lastbil.

Kontaktuppgifter för Olssons Transporter AB

Adress:

Transporttjänst Blekinge AB

S. Stillerydsv. 64

374 31 KARLSHAMN

Telefon: 0454 - 531 40

Karta och vägbeskrivning till Olssons Transporter AB i Kallinge

Använd kartan nedan för att navigera dig till Olssons Transporter AB i Kallinge.

Öppettider Olssons Transporter AB

Vilka öppettider har Olssons Transporter AB i Kallinge?

Vi har ännu inga registrerade öppettider för Olssons Transporter AB i Kallinge.

Hyra grävmaskin hos Olssons Transporter AB i Kallinge

Går det att hyra grävmaskin av Olssons Transporter AB i Kallinge?

Vi saknar uppgifter angående möjligheten att hyra grävmaskin av Olssons Transporter AB i Kallinge.Kommenterat om Olssons Transporter AB i Kallinge