Karlshamn Express AB - transport, åkeri och maskiner

Letar du efter en transporttjänst i Karlshamn? Karlshamn Express AB är ett åkeri-, transport- och lastbilsföretag som sannolikt kan hjälpa dig med transport av gods och varor med bil eller lastbil.

Eftersom transportpriserna och tillgängligheten varierar mellan olika företag i Karlshamn rekommenderar vi att du även kontaktar andra företag i Blekinge för att få det bästa erbjudandet. Kontakta Karlshamn Express AB redan idag för mer information om deras utbud av tjänster inom transport, logisstik och entreprenadmaskiner!

I de flesta fall erbjuder lastbilsföretag och åkerier som Karlshamn Express AB i mindre städer billigare frakttjänster, så det kan ibland vara fördelaktigt att jämföra kostnaden med ett åkeri från en grannstad till Karlshamn. Karlshamn Express AB är sannolikt ett av flera åkerier och transportföretag i Karlshamn som kan hjälpa till med frakt och transport med lastbil.

Kontaktuppgifter för Karlshamn Express AB

Adress:

Transporttjänst Blekinge AB

S. Stillerydsv. 64

374 31 KARLSHAMN

Telefon: 0454 - 531 40

Karta och vägbeskrivning till Karlshamn Express AB i Karlshamn

Använd kartan nedan för att navigera dig till Karlshamn Express AB i Karlshamn.

Öppettider Karlshamn Express AB

Vilka öppettider har Karlshamn Express AB i Karlshamn?

Vi har ännu inga registrerade öppettider för Karlshamn Express AB i Karlshamn.

Hyra grävmaskin hos Karlshamn Express AB i Karlshamn

Går det att hyra grävmaskin av Karlshamn Express AB i Karlshamn?

Vi saknar uppgifter angående möjligheten att hyra grävmaskin av Karlshamn Express AB i Karlshamn.Kommenterat om Karlshamn Express AB i Karlshamn