Le Ni Transport - transport, åkeri och maskiner

Letar du efter en transporttjänst i Karlshamn? Le Ni Transport är ett åkeri-, transport- och lastbilsföretag som sannolikt kan hjälpa dig med transport av gods och varor med bil eller lastbil.

Eftersom transportpriserna och tillgängligheten varierar mellan olika företag i Karlshamn rekommenderar vi att du även kontaktar andra företag i Blekinge för att få det bästa erbjudandet. Kontakta Le Ni Transport redan idag för mer information om deras utbud av tjänster inom transport, logisstik och entreprenadmaskiner!

I de flesta fall erbjuder lastbilsföretag och åkerier som Le Ni Transport i mindre städer billigare frakttjänster, så det kan ibland vara fördelaktigt att jämföra kostnaden med ett åkeri från en grannstad till Karlshamn. Le Ni Transport är sannolikt ett av flera åkerier och transportföretag i Karlshamn som kan hjälpa till med frakt och transport med lastbil.

Kontaktuppgifter för Le Ni Transport

Adress:

Transporttjänst Blekinge AB

S. Stillerydsv. 64

374 31 KARLSHAMN

Telefon: 0454 - 531 40

Karta och vägbeskrivning till Le Ni Transport i Karlshamn

Använd kartan nedan för att navigera dig till Le Ni Transport i Karlshamn.

Öppettider Le Ni Transport

Vilka öppettider har Le Ni Transport i Karlshamn?

Vi har ännu inga registrerade öppettider för Le Ni Transport i Karlshamn.

Hyra grävmaskin hos Le Ni Transport i Karlshamn

Går det att hyra grävmaskin av Le Ni Transport i Karlshamn?

Vi saknar uppgifter angående möjligheten att hyra grävmaskin av Le Ni Transport i Karlshamn.Kommenterat om Le Ni Transport i Karlshamn