K N S-Bilfrakt AB - transport, åkeri och maskiner

Letar du efter en transporttjänst i Karlshamn? K N S-Bilfrakt AB är ett åkeri-, transport- och lastbilsföretag som sannolikt kan hjälpa dig med transport av gods och varor med bil eller lastbil.

Eftersom transportpriserna och tillgängligheten varierar mellan olika företag i Karlshamn rekommenderar vi att du även kontaktar andra företag i Blekinge för att få det bästa erbjudandet. Kontakta K N S-Bilfrakt AB redan idag för mer information om deras utbud av tjänster inom transport, logisstik och entreprenadmaskiner!

I de flesta fall erbjuder lastbilsföretag och åkerier som K N S-Bilfrakt AB i mindre städer billigare frakttjänster, så det kan ibland vara fördelaktigt att jämföra kostnaden med ett åkeri från en grannstad till Karlshamn. K N S-Bilfrakt AB är sannolikt ett av flera åkerier och transportföretag i Karlshamn som kan hjälpa till med frakt och transport med lastbil.

Kontaktuppgifter för K N S-Bilfrakt AB

Adress:

Transporttjänst Blekinge AB

S. Stillerydsv. 64

374 31 KARLSHAMN

Telefon: 0454 - 531 40

Karta och vägbeskrivning till K N S-Bilfrakt AB i Karlshamn

Använd kartan nedan för att navigera dig till K N S-Bilfrakt AB i Karlshamn.

Öppettider K N S-Bilfrakt AB

Vilka öppettider har K N S-Bilfrakt AB i Karlshamn?

Vi har ännu inga registrerade öppettider för K N S-Bilfrakt AB i Karlshamn.

Hyra grävmaskin hos K N S-Bilfrakt AB i Karlshamn

Går det att hyra grävmaskin av K N S-Bilfrakt AB i Karlshamn?

Vi saknar uppgifter angående möjligheten att hyra grävmaskin av K N S-Bilfrakt AB i Karlshamn.Kommenterat om K N S-Bilfrakt AB i Karlshamn