Ove Linds Åkeri AB - transport, åkeri och maskiner

Letar du efter en transporttjänst i Sälen? Ove Linds Åkeri AB är ett åkeri-, transport- och lastbilsföretag som sannolikt kan hjälpa dig med transport av gods och varor med bil eller lastbil.

Eftersom transportpriserna och tillgängligheten varierar mellan olika företag i Sälen rekommenderar vi att du även kontaktar andra företag i Blekinge för att få det bästa erbjudandet. Kontakta Ove Linds Åkeri AB redan idag för mer information om deras utbud av tjänster inom transport, logisstik och entreprenadmaskiner!

I de flesta fall erbjuder lastbilsföretag och åkerier som Ove Linds Åkeri AB i mindre städer billigare frakttjänster, så det kan ibland vara fördelaktigt att jämföra kostnaden med ett åkeri från en grannstad till Sälen. Ove Linds Åkeri AB är sannolikt ett av flera åkerier och transportföretag i Sälen som kan hjälpa till med frakt och transport med lastbil.

Kontaktuppgifter för Ove Linds Åkeri AB

Adress:

Transporttjänst Blekinge AB

S. Stillerydsv. 64

374 31 KARLSHAMN

Telefon: 0454 - 531 40

Karta och vägbeskrivning till Ove Linds Åkeri AB i Sälen

Använd kartan nedan för att navigera dig till Ove Linds Åkeri AB i Sälen.

Öppettider Ove Linds Åkeri AB

Vilka öppettider har Ove Linds Åkeri AB i Sälen?

Vi har ännu inga registrerade öppettider för Ove Linds Åkeri AB i Sälen.

Hyra grävmaskin hos Ove Linds Åkeri AB i Sälen

Går det att hyra grävmaskin av Ove Linds Åkeri AB i Sälen?

Vi saknar uppgifter angående möjligheten att hyra grävmaskin av Ove Linds Åkeri AB i Sälen.Kommenterat om Ove Linds Åkeri AB i Sälen