Holmer Åkeri, Lennart - transport, åkeri och maskiner

Letar du efter en transporttjänst i Näsviken? Holmer Åkeri, Lennart är ett åkeri-, transport- och lastbilsföretag som sannolikt kan hjälpa dig med transport av gods och varor med bil eller lastbil.

Eftersom transportpriserna och tillgängligheten varierar mellan olika företag i Näsviken rekommenderar vi att du även kontaktar andra företag i Blekinge för att få det bästa erbjudandet. Kontakta Holmer Åkeri, Lennart redan idag för mer information om deras utbud av tjänster inom transport, logisstik och entreprenadmaskiner!

I de flesta fall erbjuder lastbilsföretag och åkerier som Holmer Åkeri, Lennart i mindre städer billigare frakttjänster, så det kan ibland vara fördelaktigt att jämföra kostnaden med ett åkeri från en grannstad till Näsviken. Holmer Åkeri, Lennart är sannolikt ett av flera åkerier och transportföretag i Näsviken som kan hjälpa till med frakt och transport med lastbil.

Kontaktuppgifter för Holmer Åkeri, Lennart

Adress:

Transporttjänst Blekinge AB

S. Stillerydsv. 64

374 31 KARLSHAMN

Telefon: 0454 - 531 40

Karta och vägbeskrivning till Holmer Åkeri, Lennart i Näsviken

Använd kartan nedan för att navigera dig till Holmer Åkeri, Lennart i Näsviken.

Öppettider Holmer Åkeri, Lennart

Vilka öppettider har Holmer Åkeri, Lennart i Näsviken?

Vi har ännu inga registrerade öppettider för Holmer Åkeri, Lennart i Näsviken.

Hyra grävmaskin hos Holmer Åkeri, Lennart i Näsviken

Går det att hyra grävmaskin av Holmer Åkeri, Lennart i Näsviken?

Vi saknar uppgifter angående möjligheten att hyra grävmaskin av Holmer Åkeri, Lennart i Näsviken.Kommenterat om Holmer Åkeri, Lennart i Näsviken