Björn Persson - transport, åkeri och maskiner

Letar du efter en transporttjänst i Österfärnebo? Björn Persson är ett åkeri-, transport- och lastbilsföretag som sannolikt kan hjälpa dig med transport av gods och varor med bil eller lastbil.

Eftersom transportpriserna och tillgängligheten varierar mellan olika företag i Österfärnebo rekommenderar vi att du även kontaktar andra företag i Blekinge för att få det bästa erbjudandet. Kontakta Björn Persson redan idag för mer information om deras utbud av tjänster inom transport, logisstik och entreprenadmaskiner!

I de flesta fall erbjuder lastbilsföretag och åkerier som Björn Persson i mindre städer billigare frakttjänster, så det kan ibland vara fördelaktigt att jämföra kostnaden med ett åkeri från en grannstad till Österfärnebo. Björn Persson är sannolikt ett av flera åkerier och transportföretag i Österfärnebo som kan hjälpa till med frakt och transport med lastbil.

Kontaktuppgifter för Björn Persson

Adress:

Transporttjänst Blekinge AB

S. Stillerydsv. 64

374 31 KARLSHAMN

Telefon: 0454 - 531 40

Karta och vägbeskrivning till Björn Persson i Österfärnebo

Använd kartan nedan för att navigera dig till Björn Persson i Österfärnebo.

Öppettider Björn Persson

Vilka öppettider har Björn Persson i Österfärnebo?

Vi har ännu inga registrerade öppettider för Björn Persson i Österfärnebo.

Hyra grävmaskin hos Björn Persson i Österfärnebo

Går det att hyra grävmaskin av Björn Persson i Österfärnebo?

Vi saknar uppgifter angående möjligheten att hyra grävmaskin av Björn Persson i Österfärnebo.Kommenterat om Björn Persson i Österfärnebo