Björn & Majlis AB - transport, åkeri och maskiner

Letar du efter en transporttjänst i Ljugarn? Björn & Majlis AB är ett åkeri-, transport- och lastbilsföretag som sannolikt kan hjälpa dig med transport av gods och varor med bil eller lastbil.

Eftersom transportpriserna och tillgängligheten varierar mellan olika företag i Ljugarn rekommenderar vi att du även kontaktar andra företag i Blekinge för att få det bästa erbjudandet. Kontakta Björn & Majlis AB redan idag för mer information om deras utbud av tjänster inom transport, logisstik och entreprenadmaskiner!

I de flesta fall erbjuder lastbilsföretag och åkerier som Björn & Majlis AB i mindre städer billigare frakttjänster, så det kan ibland vara fördelaktigt att jämföra kostnaden med ett åkeri från en grannstad till Ljugarn. Björn & Majlis AB är sannolikt ett av flera åkerier och transportföretag i Ljugarn som kan hjälpa till med frakt och transport med lastbil.

Kontaktuppgifter för Björn & Majlis AB

Adress:

Transporttjänst Blekinge AB

S. Stillerydsv. 64

374 31 KARLSHAMN

Telefon: 0454 - 531 40

Karta och vägbeskrivning till Björn & Majlis AB i Ljugarn

Använd kartan nedan för att navigera dig till Björn & Majlis AB i Ljugarn.

Öppettider Björn & Majlis AB

Vilka öppettider har Björn & Majlis AB i Ljugarn?

Vi har ännu inga registrerade öppettider för Björn & Majlis AB i Ljugarn.

Hyra grävmaskin hos Björn & Majlis AB i Ljugarn

Går det att hyra grävmaskin av Björn & Majlis AB i Ljugarn?

Vi saknar uppgifter angående möjligheten att hyra grävmaskin av Björn & Majlis AB i Ljugarn.Kommenterat om Björn & Majlis AB i Ljugarn