AB Gert Nilsson & Söner - transport, åkeri och maskiner

Letar du efter en transporttjänst i Älvsered? AB Gert Nilsson & Söner är ett åkeri-, transport- och lastbilsföretag som sannolikt kan hjälpa dig med transport av gods och varor med bil eller lastbil.

Eftersom transportpriserna och tillgängligheten varierar mellan olika företag i Älvsered rekommenderar vi att du även kontaktar andra företag i Blekinge för att få det bästa erbjudandet. Kontakta AB Gert Nilsson & Söner redan idag för mer information om deras utbud av tjänster inom transport, logisstik och entreprenadmaskiner!

I de flesta fall erbjuder lastbilsföretag och åkerier som AB Gert Nilsson & Söner i mindre städer billigare frakttjänster, så det kan ibland vara fördelaktigt att jämföra kostnaden med ett åkeri från en grannstad till Älvsered. AB Gert Nilsson & Söner är sannolikt ett av flera åkerier och transportföretag i Älvsered som kan hjälpa till med frakt och transport med lastbil.

Kontaktuppgifter för AB Gert Nilsson & Söner

Adress:

Transporttjänst Blekinge AB

S. Stillerydsv. 64

374 31 KARLSHAMN

Telefon: 0454 - 531 40

Karta och vägbeskrivning till AB Gert Nilsson & Söner i Älvsered

Använd kartan nedan för att navigera dig till AB Gert Nilsson & Söner i Älvsered.

Öppettider AB Gert Nilsson & Söner

Vilka öppettider har AB Gert Nilsson & Söner i Älvsered?

Vi har ännu inga registrerade öppettider för AB Gert Nilsson & Söner i Älvsered.

Hyra grävmaskin hos AB Gert Nilsson & Söner i Älvsered

Går det att hyra grävmaskin av AB Gert Nilsson & Söner i Älvsered?

Vi saknar uppgifter angående möjligheten att hyra grävmaskin av AB Gert Nilsson & Söner i Älvsered.Kommenterat om AB Gert Nilsson & Söner i Älvsered