K-E Johanssons Åkeri AB - transport, åkeri och maskiner

Letar du efter en transporttjänst i Älvsered? K-E Johanssons Åkeri AB är ett åkeri-, transport- och lastbilsföretag som sannolikt kan hjälpa dig med transport av gods och varor med bil eller lastbil.

Eftersom transportpriserna och tillgängligheten varierar mellan olika företag i Älvsered rekommenderar vi att du även kontaktar andra företag i Blekinge för att få det bästa erbjudandet. Kontakta K-E Johanssons Åkeri AB redan idag för mer information om deras utbud av tjänster inom transport, logisstik och entreprenadmaskiner!

I de flesta fall erbjuder lastbilsföretag och åkerier som K-E Johanssons Åkeri AB i mindre städer billigare frakttjänster, så det kan ibland vara fördelaktigt att jämföra kostnaden med ett åkeri från en grannstad till Älvsered. K-E Johanssons Åkeri AB är sannolikt ett av flera åkerier och transportföretag i Älvsered som kan hjälpa till med frakt och transport med lastbil.

Kontaktuppgifter för K-E Johanssons Åkeri AB

Adress:

Transporttjänst Blekinge AB

S. Stillerydsv. 64

374 31 KARLSHAMN

Telefon: 0454 - 531 40

Karta och vägbeskrivning till K-E Johanssons Åkeri AB i Älvsered

Använd kartan nedan för att navigera dig till K-E Johanssons Åkeri AB i Älvsered.

Öppettider K-E Johanssons Åkeri AB

Vilka öppettider har K-E Johanssons Åkeri AB i Älvsered?

Vi har ännu inga registrerade öppettider för K-E Johanssons Åkeri AB i Älvsered.

Hyra grävmaskin hos K-E Johanssons Åkeri AB i Älvsered

Går det att hyra grävmaskin av K-E Johanssons Åkeri AB i Älvsered?

Vi saknar uppgifter angående möjligheten att hyra grävmaskin av K-E Johanssons Åkeri AB i Älvsered.Kommenterat om K-E Johanssons Åkeri AB i Älvsered