Jörgen Petterssons Åkeri - transport, åkeri och maskiner

Letar du efter en transporttjänst i Eldsberga? Jörgen Petterssons Åkeri är ett åkeri-, transport- och lastbilsföretag som sannolikt kan hjälpa dig med transport av gods och varor med bil eller lastbil.

Eftersom transportpriserna och tillgängligheten varierar mellan olika företag i Eldsberga rekommenderar vi att du även kontaktar andra företag i Blekinge för att få det bästa erbjudandet. Kontakta Jörgen Petterssons Åkeri redan idag för mer information om deras utbud av tjänster inom transport, logisstik och entreprenadmaskiner!

I de flesta fall erbjuder lastbilsföretag och åkerier som Jörgen Petterssons Åkeri i mindre städer billigare frakttjänster, så det kan ibland vara fördelaktigt att jämföra kostnaden med ett åkeri från en grannstad till Eldsberga. Jörgen Petterssons Åkeri är sannolikt ett av flera åkerier och transportföretag i Eldsberga som kan hjälpa till med frakt och transport med lastbil.

Kontaktuppgifter för Jörgen Petterssons Åkeri

Adress:

Transporttjänst Blekinge AB

S. Stillerydsv. 64

374 31 KARLSHAMN

Telefon: 0454 - 531 40

Karta och vägbeskrivning till Jörgen Petterssons Åkeri i Eldsberga

Använd kartan nedan för att navigera dig till Jörgen Petterssons Åkeri i Eldsberga.

Öppettider Jörgen Petterssons Åkeri

Vilka öppettider har Jörgen Petterssons Åkeri i Eldsberga?

Vi har ännu inga registrerade öppettider för Jörgen Petterssons Åkeri i Eldsberga.

Hyra grävmaskin hos Jörgen Petterssons Åkeri i Eldsberga

Går det att hyra grävmaskin av Jörgen Petterssons Åkeri i Eldsberga?

Vi saknar uppgifter angående möjligheten att hyra grävmaskin av Jörgen Petterssons Åkeri i Eldsberga.Kommenterat om Jörgen Petterssons Åkeri i Eldsberga