Kungsbacka Transport AB - transport, åkeri och maskiner

Letar du efter en transporttjänst i Fjärås? Kungsbacka Transport AB är ett åkeri-, transport- och lastbilsföretag som sannolikt kan hjälpa dig med transport av gods och varor med bil eller lastbil.

Eftersom transportpriserna och tillgängligheten varierar mellan olika företag i Fjärås rekommenderar vi att du även kontaktar andra företag i Blekinge för att få det bästa erbjudandet. Kontakta Kungsbacka Transport AB redan idag för mer information om deras utbud av tjänster inom transport, logisstik och entreprenadmaskiner!

I de flesta fall erbjuder lastbilsföretag och åkerier som Kungsbacka Transport AB i mindre städer billigare frakttjänster, så det kan ibland vara fördelaktigt att jämföra kostnaden med ett åkeri från en grannstad till Fjärås. Kungsbacka Transport AB är sannolikt ett av flera åkerier och transportföretag i Fjärås som kan hjälpa till med frakt och transport med lastbil.

Kontaktuppgifter för Kungsbacka Transport AB

Adress:

Transporttjänst Blekinge AB

S. Stillerydsv. 64

374 31 KARLSHAMN

Telefon: 0454 - 531 40

Karta och vägbeskrivning till Kungsbacka Transport AB i Fjärås

Använd kartan nedan för att navigera dig till Kungsbacka Transport AB i Fjärås.

Öppettider Kungsbacka Transport AB

Vilka öppettider har Kungsbacka Transport AB i Fjärås?

Vi har ännu inga registrerade öppettider för Kungsbacka Transport AB i Fjärås.

Hyra grävmaskin hos Kungsbacka Transport AB i Fjärås

Går det att hyra grävmaskin av Kungsbacka Transport AB i Fjärås?

Vi saknar uppgifter angående möjligheten att hyra grävmaskin av Kungsbacka Transport AB i Fjärås.Kommenterat om Kungsbacka Transport AB i Fjärås