Bulk & Tank Halmstad AB - transport, åkeri och maskiner

Letar du efter en transporttjänst i Halmstad? Bulk & Tank Halmstad AB är ett åkeri-, transport- och lastbilsföretag som sannolikt kan hjälpa dig med transport av gods och varor med bil eller lastbil.

Eftersom transportpriserna och tillgängligheten varierar mellan olika företag i Halmstad rekommenderar vi att du även kontaktar andra företag i Blekinge för att få det bästa erbjudandet. Kontakta Bulk & Tank Halmstad AB redan idag för mer information om deras utbud av tjänster inom transport, logisstik och entreprenadmaskiner!

I de flesta fall erbjuder lastbilsföretag och åkerier som Bulk & Tank Halmstad AB i mindre städer billigare frakttjänster, så det kan ibland vara fördelaktigt att jämföra kostnaden med ett åkeri från en grannstad till Halmstad. Bulk & Tank Halmstad AB är sannolikt ett av flera åkerier och transportföretag i Halmstad som kan hjälpa till med frakt och transport med lastbil.

Kontaktuppgifter för Bulk & Tank Halmstad AB

Adress:

Transporttjänst Blekinge AB

S. Stillerydsv. 64

374 31 KARLSHAMN

Telefon: 0454 - 531 40

Karta och vägbeskrivning till Bulk & Tank Halmstad AB i Halmstad

Använd kartan nedan för att navigera dig till Bulk & Tank Halmstad AB i Halmstad.

Öppettider Bulk & Tank Halmstad AB

Vilka öppettider har Bulk & Tank Halmstad AB i Halmstad?

Vi har ännu inga registrerade öppettider för Bulk & Tank Halmstad AB i Halmstad.

Hyra grävmaskin hos Bulk & Tank Halmstad AB i Halmstad

Går det att hyra grävmaskin av Bulk & Tank Halmstad AB i Halmstad?

Vi saknar uppgifter angående möjligheten att hyra grävmaskin av Bulk & Tank Halmstad AB i Halmstad.Kommenterat om Bulk & Tank Halmstad AB i Halmstad