Petterssons Miljöåkeri AB - transport, åkeri och maskiner

Letar du efter en transporttjänst i Halmstad? Petterssons Miljöåkeri AB är ett åkeri-, transport- och lastbilsföretag som sannolikt kan hjälpa dig med transport av gods och varor med bil eller lastbil.

Eftersom transportpriserna och tillgängligheten varierar mellan olika företag i Halmstad rekommenderar vi att du även kontaktar andra företag i Blekinge för att få det bästa erbjudandet. Kontakta Petterssons Miljöåkeri AB redan idag för mer information om deras utbud av tjänster inom transport, logisstik och entreprenadmaskiner!

I de flesta fall erbjuder lastbilsföretag och åkerier som Petterssons Miljöåkeri AB i mindre städer billigare frakttjänster, så det kan ibland vara fördelaktigt att jämföra kostnaden med ett åkeri från en grannstad till Halmstad. Petterssons Miljöåkeri AB är sannolikt ett av flera åkerier och transportföretag i Halmstad som kan hjälpa till med frakt och transport med lastbil.

Kontaktuppgifter för Petterssons Miljöåkeri AB

Adress:

Transporttjänst Blekinge AB

S. Stillerydsv. 64

374 31 KARLSHAMN

Telefon: 0454 - 531 40

Karta och vägbeskrivning till Petterssons Miljöåkeri AB i Halmstad

Använd kartan nedan för att navigera dig till Petterssons Miljöåkeri AB i Halmstad.

Öppettider Petterssons Miljöåkeri AB

Vilka öppettider har Petterssons Miljöåkeri AB i Halmstad?

Vi har ännu inga registrerade öppettider för Petterssons Miljöåkeri AB i Halmstad.

Hyra grävmaskin hos Petterssons Miljöåkeri AB i Halmstad

Går det att hyra grävmaskin av Petterssons Miljöåkeri AB i Halmstad?

Vi saknar uppgifter angående möjligheten att hyra grävmaskin av Petterssons Miljöåkeri AB i Halmstad.Kommenterat om Petterssons Miljöåkeri AB i Halmstad