Bohus Gruppen AB - transport, åkeri och maskiner

Letar du efter en transporttjänst i Väröbacka? Bohus Gruppen AB är ett åkeri-, transport- och lastbilsföretag som sannolikt kan hjälpa dig med transport av gods och varor med bil eller lastbil.

Eftersom transportpriserna och tillgängligheten varierar mellan olika företag i Väröbacka rekommenderar vi att du även kontaktar andra företag i Blekinge för att få det bästa erbjudandet. Kontakta Bohus Gruppen AB redan idag för mer information om deras utbud av tjänster inom transport, logisstik och entreprenadmaskiner!

I de flesta fall erbjuder lastbilsföretag och åkerier som Bohus Gruppen AB i mindre städer billigare frakttjänster, så det kan ibland vara fördelaktigt att jämföra kostnaden med ett åkeri från en grannstad till Väröbacka. Bohus Gruppen AB är sannolikt ett av flera åkerier och transportföretag i Väröbacka som kan hjälpa till med frakt och transport med lastbil.

Kontaktuppgifter för Bohus Gruppen AB

Adress:

Transporttjänst Blekinge AB

S. Stillerydsv. 64

374 31 KARLSHAMN

Telefon: 0454 - 531 40

Karta och vägbeskrivning till Bohus Gruppen AB i Väröbacka

Använd kartan nedan för att navigera dig till Bohus Gruppen AB i Väröbacka.

Öppettider Bohus Gruppen AB

Vilka öppettider har Bohus Gruppen AB i Väröbacka?

Vi har ännu inga registrerade öppettider för Bohus Gruppen AB i Väröbacka.

Hyra grävmaskin hos Bohus Gruppen AB i Väröbacka

Går det att hyra grävmaskin av Bohus Gruppen AB i Väröbacka?

Vi saknar uppgifter angående möjligheten att hyra grävmaskin av Bohus Gruppen AB i Väröbacka.Kommenterat om Bohus Gruppen AB i Väröbacka