Kenth Svenssons Åkerier - transport, åkeri och maskiner

Letar du efter en transporttjänst i Våxtorp? Kenth Svenssons Åkerier är ett åkeri-, transport- och lastbilsföretag som sannolikt kan hjälpa dig med transport av gods och varor med bil eller lastbil.

Eftersom transportpriserna och tillgängligheten varierar mellan olika företag i Våxtorp rekommenderar vi att du även kontaktar andra företag i Blekinge för att få det bästa erbjudandet. Kontakta Kenth Svenssons Åkerier redan idag för mer information om deras utbud av tjänster inom transport, logisstik och entreprenadmaskiner!

I de flesta fall erbjuder lastbilsföretag och åkerier som Kenth Svenssons Åkerier i mindre städer billigare frakttjänster, så det kan ibland vara fördelaktigt att jämföra kostnaden med ett åkeri från en grannstad till Våxtorp. Kenth Svenssons Åkerier är sannolikt ett av flera åkerier och transportföretag i Våxtorp som kan hjälpa till med frakt och transport med lastbil.

Kontaktuppgifter för Kenth Svenssons Åkerier

Adress:

Transporttjänst Blekinge AB

S. Stillerydsv. 64

374 31 KARLSHAMN

Telefon: 0454 - 531 40

Karta och vägbeskrivning till Kenth Svenssons Åkerier i Våxtorp

Använd kartan nedan för att navigera dig till Kenth Svenssons Åkerier i Våxtorp.

Öppettider Kenth Svenssons Åkerier

Vilka öppettider har Kenth Svenssons Åkerier i Våxtorp?

Vi har ännu inga registrerade öppettider för Kenth Svenssons Åkerier i Våxtorp.

Hyra grävmaskin hos Kenth Svenssons Åkerier i Våxtorp

Går det att hyra grävmaskin av Kenth Svenssons Åkerier i Våxtorp?

Vi saknar uppgifter angående möjligheten att hyra grävmaskin av Kenth Svenssons Åkerier i Våxtorp.Kommenterat om Kenth Svenssons Åkerier i Våxtorp