Vängel Entreprenad, AB - transport, åkeri och maskiner

Letar du efter en transporttjänst i Backe? Vängel Entreprenad, AB är ett åkeri-, transport- och lastbilsföretag som sannolikt kan hjälpa dig med transport av gods och varor med bil eller lastbil.

Eftersom transportpriserna och tillgängligheten varierar mellan olika företag i Backe rekommenderar vi att du även kontaktar andra företag i Blekinge för att få det bästa erbjudandet. Kontakta Vängel Entreprenad, AB redan idag för mer information om deras utbud av tjänster inom transport, logisstik och entreprenadmaskiner!

I de flesta fall erbjuder lastbilsföretag och åkerier som Vängel Entreprenad, AB i mindre städer billigare frakttjänster, så det kan ibland vara fördelaktigt att jämföra kostnaden med ett åkeri från en grannstad till Backe. Vängel Entreprenad, AB är sannolikt ett av flera åkerier och transportföretag i Backe som kan hjälpa till med frakt och transport med lastbil.

Kontaktuppgifter för Vängel Entreprenad, AB

Adress:

Transporttjänst Blekinge AB

S. Stillerydsv. 64

374 31 KARLSHAMN

Telefon: 0454 - 531 40

Karta och vägbeskrivning till Vängel Entreprenad, AB i Backe

Använd kartan nedan för att navigera dig till Vängel Entreprenad, AB i Backe.

Öppettider Vängel Entreprenad, AB

Vilka öppettider har Vängel Entreprenad, AB i Backe?

Vi har ännu inga registrerade öppettider för Vängel Entreprenad, AB i Backe.

Hyra grävmaskin hos Vängel Entreprenad, AB i Backe

Går det att hyra grävmaskin av Vängel Entreprenad, AB i Backe?

Vi saknar uppgifter angående möjligheten att hyra grävmaskin av Vängel Entreprenad, AB i Backe.Kommenterat om Vängel Entreprenad, AB i Backe