Elf, Kent Ove - transport, åkeri och maskiner

Letar du efter en transporttjänst i Bispgården? Elf, Kent Ove är ett åkeri-, transport- och lastbilsföretag som sannolikt kan hjälpa dig med transport av gods och varor med bil eller lastbil.

Eftersom transportpriserna och tillgängligheten varierar mellan olika företag i Bispgården rekommenderar vi att du även kontaktar andra företag i Blekinge för att få det bästa erbjudandet. Kontakta Elf, Kent Ove redan idag för mer information om deras utbud av tjänster inom transport, logisstik och entreprenadmaskiner!

I de flesta fall erbjuder lastbilsföretag och åkerier som Elf, Kent Ove i mindre städer billigare frakttjänster, så det kan ibland vara fördelaktigt att jämföra kostnaden med ett åkeri från en grannstad till Bispgården. Elf, Kent Ove är sannolikt ett av flera åkerier och transportföretag i Bispgården som kan hjälpa till med frakt och transport med lastbil.

Kontaktuppgifter för Elf, Kent Ove

Adress:

Transporttjänst Blekinge AB

S. Stillerydsv. 64

374 31 KARLSHAMN

Telefon: 0454 - 531 40

Karta och vägbeskrivning till Elf, Kent Ove i Bispgården

Använd kartan nedan för att navigera dig till Elf, Kent Ove i Bispgården.

Öppettider Elf, Kent Ove

Vilka öppettider har Elf, Kent Ove i Bispgården?

Vi har ännu inga registrerade öppettider för Elf, Kent Ove i Bispgården.

Hyra grävmaskin hos Elf, Kent Ove i Bispgården

Går det att hyra grävmaskin av Elf, Kent Ove i Bispgården?

Vi saknar uppgifter angående möjligheten att hyra grävmaskin av Elf, Kent Ove i Bispgården.Kommenterat om Elf, Kent Ove i Bispgården