Hk Strömberg Transport - transport, åkeri och maskiner

Letar du efter en transporttjänst i Järpen? Hk Strömberg Transport är ett åkeri-, transport- och lastbilsföretag som sannolikt kan hjälpa dig med transport av gods och varor med bil eller lastbil.

Eftersom transportpriserna och tillgängligheten varierar mellan olika företag i Järpen rekommenderar vi att du även kontaktar andra företag i Blekinge för att få det bästa erbjudandet. Kontakta Hk Strömberg Transport redan idag för mer information om deras utbud av tjänster inom transport, logisstik och entreprenadmaskiner!

I de flesta fall erbjuder lastbilsföretag och åkerier som Hk Strömberg Transport i mindre städer billigare frakttjänster, så det kan ibland vara fördelaktigt att jämföra kostnaden med ett åkeri från en grannstad till Järpen. Hk Strömberg Transport är sannolikt ett av flera åkerier och transportföretag i Järpen som kan hjälpa till med frakt och transport med lastbil.

Kontaktuppgifter för Hk Strömberg Transport

Adress:

Transporttjänst Blekinge AB

S. Stillerydsv. 64

374 31 KARLSHAMN

Telefon: 0454 - 531 40

Karta och vägbeskrivning till Hk Strömberg Transport i Järpen

Använd kartan nedan för att navigera dig till Hk Strömberg Transport i Järpen.

Öppettider Hk Strömberg Transport

Vilka öppettider har Hk Strömberg Transport i Järpen?

Vi har ännu inga registrerade öppettider för Hk Strömberg Transport i Järpen.

Hyra grävmaskin hos Hk Strömberg Transport i Järpen

Går det att hyra grävmaskin av Hk Strömberg Transport i Järpen?

Vi saknar uppgifter angående möjligheten att hyra grävmaskin av Hk Strömberg Transport i Järpen.Kommenterat om Hk Strömberg Transport i Järpen