Verner Vikström Åkeri - transport, åkeri och maskiner

Letar du efter en transporttjänst i Orrviken? Verner Vikström Åkeri är ett åkeri-, transport- och lastbilsföretag som sannolikt kan hjälpa dig med transport av gods och varor med bil eller lastbil.

Eftersom transportpriserna och tillgängligheten varierar mellan olika företag i Orrviken rekommenderar vi att du även kontaktar andra företag i Blekinge för att få det bästa erbjudandet. Kontakta Verner Vikström Åkeri redan idag för mer information om deras utbud av tjänster inom transport, logisstik och entreprenadmaskiner!

I de flesta fall erbjuder lastbilsföretag och åkerier som Verner Vikström Åkeri i mindre städer billigare frakttjänster, så det kan ibland vara fördelaktigt att jämföra kostnaden med ett åkeri från en grannstad till Orrviken. Verner Vikström Åkeri är sannolikt ett av flera åkerier och transportföretag i Orrviken som kan hjälpa till med frakt och transport med lastbil.

Kontaktuppgifter för Verner Vikström Åkeri

Adress:

Transporttjänst Blekinge AB

S. Stillerydsv. 64

374 31 KARLSHAMN

Telefon: 0454 - 531 40

Karta och vägbeskrivning till Verner Vikström Åkeri i Orrviken

Använd kartan nedan för att navigera dig till Verner Vikström Åkeri i Orrviken.

Öppettider Verner Vikström Åkeri

Vilka öppettider har Verner Vikström Åkeri i Orrviken?

Vi har ännu inga registrerade öppettider för Verner Vikström Åkeri i Orrviken.

Hyra grävmaskin hos Verner Vikström Åkeri i Orrviken

Går det att hyra grävmaskin av Verner Vikström Åkeri i Orrviken?

Vi saknar uppgifter angående möjligheten att hyra grävmaskin av Verner Vikström Åkeri i Orrviken.Kommenterat om Verner Vikström Åkeri i Orrviken