Warning: Undefined array key 3 in /www/webvol9/zn/0zxpjpcgs2acekh/_common/functions_redirect_sp_clonewars.php on line 222
Jens Ivanssons Åkeri i 840 40 Svenstavik - åkeri & frakt

Jens Ivanssons Åkeri - transport, åkeri och maskiner

Letar du efter en transporttjänst i Svenstavik? Jens Ivanssons Åkeri är ett åkeri-, transport- och lastbilsföretag som sannolikt kan hjälpa dig med transport av gods och varor med bil eller lastbil.

Eftersom transportpriserna och tillgängligheten varierar mellan olika företag i Svenstavik rekommenderar vi att du även kontaktar andra företag i Blekinge för att få det bästa erbjudandet. Kontakta Jens Ivanssons Åkeri redan idag för mer information om deras utbud av tjänster inom transport, logisstik och entreprenadmaskiner!

I de flesta fall erbjuder lastbilsföretag och åkerier som Jens Ivanssons Åkeri i mindre städer billigare frakttjänster, så det kan ibland vara fördelaktigt att jämföra kostnaden med ett åkeri från en grannstad till Svenstavik. Jens Ivanssons Åkeri är sannolikt ett av flera åkerier och transportföretag i Svenstavik som kan hjälpa till med frakt och transport med lastbil.

Kontaktuppgifter för Jens Ivanssons Åkeri

Adress:

Transporttjänst Blekinge AB

S. Stillerydsv. 64

374 31 KARLSHAMN

Telefon: 0454 - 531 40

Karta och vägbeskrivning till Jens Ivanssons Åkeri i Svenstavik

Använd kartan nedan för att navigera dig till Jens Ivanssons Åkeri i Svenstavik.

Öppettider Jens Ivanssons Åkeri

Vilka öppettider har Jens Ivanssons Åkeri i Svenstavik?

Vi har ännu inga registrerade öppettider för Jens Ivanssons Åkeri i Svenstavik.

Hyra grävmaskin hos Jens Ivanssons Åkeri i Svenstavik

Går det att hyra grävmaskin av Jens Ivanssons Åkeri i Svenstavik?

Vi saknar uppgifter angående möjligheten att hyra grävmaskin av Jens Ivanssons Åkeri i Svenstavik.Kommenterat om Jens Ivanssons Åkeri i Svenstavik