Warning: Undefined array key 3 in /www/webvol9/zn/0zxpjpcgs2acekh/_common/functions_redirect_sp_clonewars.php on line 222
Bergs Express AB i 840 40 Svenstavik - åkeri & frakt

Bergs Express AB - transport, åkeri och maskiner

Letar du efter en transporttjänst i Svenstavik? Bergs Express AB är ett åkeri-, transport- och lastbilsföretag som sannolikt kan hjälpa dig med transport av gods och varor med bil eller lastbil.

Eftersom transportpriserna och tillgängligheten varierar mellan olika företag i Svenstavik rekommenderar vi att du även kontaktar andra företag i Blekinge för att få det bästa erbjudandet. Kontakta Bergs Express AB redan idag för mer information om deras utbud av tjänster inom transport, logisstik och entreprenadmaskiner!

I de flesta fall erbjuder lastbilsföretag och åkerier som Bergs Express AB i mindre städer billigare frakttjänster, så det kan ibland vara fördelaktigt att jämföra kostnaden med ett åkeri från en grannstad till Svenstavik. Bergs Express AB är sannolikt ett av flera åkerier och transportföretag i Svenstavik som kan hjälpa till med frakt och transport med lastbil.

Kontaktuppgifter för Bergs Express AB

Adress:

Transporttjänst Blekinge AB

S. Stillerydsv. 64

374 31 KARLSHAMN

Telefon: 0454 - 531 40

Karta och vägbeskrivning till Bergs Express AB i Svenstavik

Använd kartan nedan för att navigera dig till Bergs Express AB i Svenstavik.

Öppettider Bergs Express AB

Vilka öppettider har Bergs Express AB i Svenstavik?

Vi har ännu inga registrerade öppettider för Bergs Express AB i Svenstavik.

Hyra grävmaskin hos Bergs Express AB i Svenstavik

Går det att hyra grävmaskin av Bergs Express AB i Svenstavik?

Vi saknar uppgifter angående möjligheten att hyra grävmaskin av Bergs Express AB i Svenstavik.Kommenterat om Bergs Express AB i Svenstavik