Björnkvist Entreprenad AB - transport, åkeri och maskiner

Letar du efter en transporttjänst i Bor? Björnkvist Entreprenad AB är ett åkeri-, transport- och lastbilsföretag som sannolikt kan hjälpa dig med transport av gods och varor med bil eller lastbil.

Eftersom transportpriserna och tillgängligheten varierar mellan olika företag i Bor rekommenderar vi att du även kontaktar andra företag i Blekinge för att få det bästa erbjudandet. Kontakta Björnkvist Entreprenad AB redan idag för mer information om deras utbud av tjänster inom transport, logisstik och entreprenadmaskiner!

I de flesta fall erbjuder lastbilsföretag och åkerier som Björnkvist Entreprenad AB i mindre städer billigare frakttjänster, så det kan ibland vara fördelaktigt att jämföra kostnaden med ett åkeri från en grannstad till Bor. Björnkvist Entreprenad AB är sannolikt ett av flera åkerier och transportföretag i Bor som kan hjälpa till med frakt och transport med lastbil.

Kontaktuppgifter för Björnkvist Entreprenad AB

Adress:

Transporttjänst Blekinge AB

S. Stillerydsv. 64

374 31 KARLSHAMN

Telefon: 0454 - 531 40

Karta och vägbeskrivning till Björnkvist Entreprenad AB i Bor

Använd kartan nedan för att navigera dig till Björnkvist Entreprenad AB i Bor.

Öppettider Björnkvist Entreprenad AB

Vilka öppettider har Björnkvist Entreprenad AB i Bor?

Vi har ännu inga registrerade öppettider för Björnkvist Entreprenad AB i Bor.

Hyra grävmaskin hos Björnkvist Entreprenad AB i Bor

Går det att hyra grävmaskin av Björnkvist Entreprenad AB i Bor?

Vi saknar uppgifter angående möjligheten att hyra grävmaskin av Björnkvist Entreprenad AB i Bor.Kommenterat om Björnkvist Entreprenad AB i Bor