Sten Perssons Åkeri AB - transport, åkeri och maskiner

Letar du efter en transporttjänst i Hok? Sten Perssons Åkeri AB är ett åkeri-, transport- och lastbilsföretag som sannolikt kan hjälpa dig med transport av gods och varor med bil eller lastbil.

Eftersom transportpriserna och tillgängligheten varierar mellan olika företag i Hok rekommenderar vi att du även kontaktar andra företag i Blekinge för att få det bästa erbjudandet. Kontakta Sten Perssons Åkeri AB redan idag för mer information om deras utbud av tjänster inom transport, logisstik och entreprenadmaskiner!

I de flesta fall erbjuder lastbilsföretag och åkerier som Sten Perssons Åkeri AB i mindre städer billigare frakttjänster, så det kan ibland vara fördelaktigt att jämföra kostnaden med ett åkeri från en grannstad till Hok. Sten Perssons Åkeri AB är sannolikt ett av flera åkerier och transportföretag i Hok som kan hjälpa till med frakt och transport med lastbil.

Kontaktuppgifter för Sten Perssons Åkeri AB

Adress:

Transporttjänst Blekinge AB

S. Stillerydsv. 64

374 31 KARLSHAMN

Telefon: 0454 - 531 40

Karta och vägbeskrivning till Sten Perssons Åkeri AB i Hok

Använd kartan nedan för att navigera dig till Sten Perssons Åkeri AB i Hok.

Öppettider Sten Perssons Åkeri AB

Vilka öppettider har Sten Perssons Åkeri AB i Hok?

Vi har ännu inga registrerade öppettider för Sten Perssons Åkeri AB i Hok.

Hyra grävmaskin hos Sten Perssons Åkeri AB i Hok

Går det att hyra grävmaskin av Sten Perssons Åkeri AB i Hok?

Vi saknar uppgifter angående möjligheten att hyra grävmaskin av Sten Perssons Åkeri AB i Hok.Kommenterat om Sten Perssons Åkeri AB i Hok