Fraktbolag, speditörer och åkerier i Kalix

Letar du efter ett fraktbolag, transportföretag eller åkeri i Kalix? Då har du tur! I Kalix finns det inte mindre än 14 olika åkerier, fraktbolag och transportföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta ett lämpligt transportföretag, åkeri eller fraktbolag i Kalix som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du kontaktar ett åkeri i en annan stad i Norrbotten län som ligger nära Kalix.

Längst ner på sidan finns adresser, telefonnummer och länkar till alla lastbils- och transportföretag i Kalix som hanterar lastbilar, frakt och transport samt saker som grävmaskiner, material som jord, sand, grus och singel.

Vi rekommenderar att du tar reda på detaljer om de produkter eller tjänster du vill köpa innan du kontaktar ett åkeri, fraktbolag eller transportföretag i Kalix. Till exempel, hur många m2 är det i din sändning och vad väger den? Du måste veta var i Kalix dina varor ska hämtas, vilken väg lastbilen eller grävmaskinen ska ta och när de ska vara framme. Du behöver ibland också en transportförsäkring som täcker dina produkters värde och deras bräcklighet.

I regionen omkring Kalix finns en mängd alternativa transportföretag, åkerier och budfirmor. Vi rekommenderar att du kontaktar flera fraktbolag i Kalix samt eventuella grannbyar för att avgöra vilket företag som är lämpligt för dig.

Åkerier i Kalix

Nedan finns en lista över alla åkerier, fraktbolag, lastbils- och transportföretag i Kalix som kan hjälpa dig med leverans eller transport av produkter som jord, sand, grus och singel. Många erbjuder också tjänster inom grävmaskiner, kranar och kranbilar i Kalix.

 

Berblo Konsult
Centrumv. 64
952 32 Kalix


Harilas Gräv-och Åkeri AB
Kaptensv. 5
952 63 Kalix


Henrikssons Åkeri AB, L & P
Tullg. 4
952 62 KALIX


Kalix Timmerfrakt AB
Villav. 21
952 61 Kalix


Kusttransport i Kalix AB
Morjärvsv. 36 B
952 35 KALIX


L-Transporter, AB
N. Parkg. 7
952 34 Kalix


Mikael Sandbergs Åkeri
Lappkullv. 56
952 51 KALIX


Mörks Skogstransporter AB, S-E
Småkvarn 31
952 92 Kalix


Mörks Åkeri AB, E
Smedsg. 27
952 63 Kalix


Petterssons Transport I Kalix AB
Månsbyn 131
952 91 KALIX


R K:s Bilservice HB
Rudträskv. 6 B
952 41 Kalix


Sandberg Betong & Åkeri AB
Svetsv. 6
952 61 Kalix


Trafikbolaget Andersson & Co AB
Strandg. 26
952 33 KALIX


Ture Sandqvists Åkeri
Ryssbält 134
952 91 KALIX

Fraktpriser i Kalix för åkare och speditörer

Eftersom avgifterna för olika typer av tjänster, frakt och transporter som tillhandahålls av åkerier, fraktbolag, speditörer och transportörer i Kalix skiljer sig mycket åt, rekommenderar vi att du talar med några olika transportleverantörer i Kalix för att ta reda på deras aktuella priser. På så sätt kan du utvärdera kostnaderna för olika material och välja det bästa transportföretaget i Kalix.

Grämaskin i Kalix - hyra eller anlita

Många av de olika åkerier och transportbolag i Kalix från vår lista ovanför har gott om entreprenadmaskiner. Om du t.ex. har behov av att anlita eller hyra grävmaskin i Kalix kan du kontakta några av fraktbolagen i listan för mer hjälp.

Kran och kranbil i Kalix

Det är inte heller ovanligt att de transportföretag och åkerier som är verksamma i Kalix också erbjuder möjlighet att köpa, hyra eller anlita kranar och kranbilar i Kalix. Kontakta våra åkeriföretag ovan för att ta reda på mer om möjligheten att t.ex. hyra kranbil i Kalix.

 

Om du letar efter information om staden Kalix, leta inte längre!

 

Hittar du inget transportföretag, åkeri, fraktbolag eller grävmaskin i Kalix som uppfyller dina krav? Leta utanför Norrbotten efter transportörer, frakbolag eller åkerier om du inte hittar någon i Kalix.