Fraktbolag, speditörer och åkerier i Boliden

Letar du efter ett fraktbolag, transportföretag eller åkeri i Boliden? Då har du tur! I Boliden finns det inte mindre än 8 olika åkerier, fraktbolag och transportföretag att välja mellan. Om du inte kan hitta ett lämpligt transportföretag, åkeri eller fraktbolag i Boliden som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du kontaktar ett åkeri i en annan stad i Västerbotten län som ligger nära Boliden.

Längst ner på sidan finns adresser, telefonnummer och länkar till alla lastbils- och transportföretag i Boliden som hanterar lastbilar, frakt och transport samt saker som grävmaskiner, material som jord, sand, grus och singel.

Vi rekommenderar att du tar reda på detaljer om de produkter eller tjänster du vill köpa innan du kontaktar ett åkeri, fraktbolag eller transportföretag i Boliden. Till exempel, hur många m2 är det i din sändning och vad väger den? Du måste veta var i Boliden dina varor ska hämtas, vilken väg lastbilen eller grävmaskinen ska ta och när de ska vara framme. Du behöver ibland också en transportförsäkring som täcker dina produkters värde och deras bräcklighet.

I regionen omkring Boliden finns en mängd alternativa transportföretag, åkerier och budfirmor. Vi rekommenderar att du kontaktar flera fraktbolag i Boliden samt eventuella grannbyar för att avgöra vilket företag som är lämpligt för dig.

Åkerier i Boliden

Nedan finns en lista över alla åkerier, fraktbolag, lastbils- och transportföretag i Boliden som kan hjälpa dig med leverans eller transport av produkter som jord, sand, grus och singel. Många erbjuder också tjänster inom grävmaskiner, kranar och kranbilar i Boliden.

 

Bhotnia Entreprenad AB
Klockträsk 23
936 91 BOLIDEN


Boliden Entreprenad Ghl AB
Strömforsv. 18
936 91 BOLIDEN


Grenholm Kjell Åkeri AB
Klockträsk 23
936 91 BOLIDEN


J Avander Åkeri AB
Norra_bergfors 121
936 91 BOLIDEN


Lundström Åkeri AB, Lars
Strömforsv. 18
936 91 BOLIDEN


Rebe Maskin Malå, AB
Gruvg. 14
936 31 BOLIDEN


Renfors Åkeri AB
Gruvg. 14
936 31 BOLIDEN


Rundström Åkeri AB
Stigortsg. 33
936 32 Boliden

Fraktpriser i Boliden för åkare och speditörer

Eftersom avgifterna för olika typer av tjänster, frakt och transporter som tillhandahålls av åkerier, fraktbolag, speditörer och transportörer i Boliden skiljer sig mycket åt, rekommenderar vi att du talar med några olika transportleverantörer i Boliden för att ta reda på deras aktuella priser. På så sätt kan du utvärdera kostnaderna för olika material och välja det bästa transportföretaget i Boliden.

Grämaskin i Boliden - hyra eller anlita

Många av de olika åkerier och transportbolag i Boliden från vår lista ovanför har gott om entreprenadmaskiner. Om du t.ex. har behov av att anlita eller hyra grävmaskin i Boliden kan du kontakta några av fraktbolagen i listan för mer hjälp.

Kran och kranbil i Boliden

Det är inte heller ovanligt att de transportföretag och åkerier som är verksamma i Boliden också erbjuder möjlighet att köpa, hyra eller anlita kranar och kranbilar i Boliden. Kontakta våra åkeriföretag ovan för att ta reda på mer om möjligheten att t.ex. hyra kranbil i Boliden.

 

Om du letar efter information om staden Boliden, leta inte längre!

 

Hittar du inget transportföretag, åkeri, fraktbolag eller grävmaskin i Boliden som uppfyller dina krav? Leta utanför Västerbotten efter transportörer, frakbolag eller åkerier om du inte hittar någon i Boliden.